Woodoo Session 2015 program

Zveme vás na letošní WOODOOSESSION 2015, který se koná již po deváté!

Datum tohoto ročníku je od  úterý 28.7. do soboty 1.8. roku 2015.

Letošní ročník se koná již po 10ti! letech ale je 9tý v pořadí. Jeden ročník byl vynechán kvůli super akci – Names Fest 2008 na trafačce /big up Jan Kaláb and team/, kde krom velkejch jmen ze světa tvořila i většina „woodoomembers“.

Letos se komorně sejdeme na tvoření objektů a instalací v jednom z cípů centrálního parku v Poděbradech – ul.na Valech. Po městě je rozprostřeno několik ploch pro malování velkoformátových pieces -viz mapa. Ta je i fyzicky k vyzvednutí buď v info centru (nám.Jiřího z Poděbrad), nebo v kavárně Kafíčko která s místem pro instalace sousedí.

Startujeme od úterý.

Ve středu 29.7. vás přivítáme v kavárně Kafíčko (ul.na Valech 44) – na vernisáži Michala Škapy – ABCD, kde představí jednu velkoformátovou malbu a také sítotisky z domovské dílny ANALOG BROS – startovačka cca ve 20hodin večerních.

Ve středu se také bude malovat na hale vedle nádraží, v podání TRACKSIDELOVERS Production za podpory Grafficon.cz a Montana Cans.

Od pátku 31.7. od rána do nedělního odpoledne vás na stejném místě čeká spřátelená akce – Kafíčkotek – která je jako každý rok věnována vzpomínce na kamaráda a také „woodoomembra“ Romana Černého. Vystoupí spousta kapel a DJs, more info here: https://www.facebook.com/events/1610261712555709/

Dále v pátek cca od 16ti hodin proběhne v prostoru mezi kavárnou Kafíčko a místem pro instalace Dopecans Graffiti Workshop za podpory Queens.cz. Malovat se bude na připravené foliové stěny – připravena bude i stěna pro začínající a nebo nikdyneodskoušející. Malovat budou local riders ve složení – CIAS – SHEE – HUNTER – HOPE – JOSEFČÍK.

V sobotu 1.7. následuje vernisáž woodoosession2015 v místě instalací a kavárně Kafíčko.

Nově nás najdete i na instagramu – instagram.com/woodoosession nebo #woodoosession

Všichni a další, jste srdečně vítáni.

woodoo 2015 flyer
woodo 2015 mapa

Comments

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *